work,

Dagens anställningsintervju gick jättebra, jag fick typ träffa världens trevligaste människa (äntligen får man träffa någon trevlig i ett hav av idioter). Nästa vecka kommer jag börja på deras tredagarsutbildning sen antar jag att jag kommer börja jobba. Nu är jag hemma, hungrig, trött och sliten men allt är så jävla bra. Allt går som jag vill just nu, och det är jävligt skönt. Har också börjat kolla på skolor i USA, Australien och England, på tisdag kommer jag träffa en person som kommer hjälpa mig med allt jag behöver veta för utlandsstudier.

U2 fyller nu huset med värme och jag ska snart sätta mig på övervåningen med kaffe och vara glad för allt bra som händer nu.

xoxo


rumble,

Jag har spenderat den här dagen med för mycket kaffe, True Blood och Supernatural. Fett meningslöst, men så jävla skönt. Det planeras också en resa i november och imorgon ska jag på jobbintervju (min allra första). Jag ser fram emot mycket nu men det finns vissa saker jag inte orkar med, ska försöka hålla mig borta från det. Jag tänker inte bry mig om saker nu som kan förstöra mitt humör.

xoxo


sukiyaki western django,

Har suttit och kollat på en japansk spaghetti western i 1h 40min. Såg den enbart för att Quentin Tarantino skulle vara med, haha. Ska se Supernatural snart, sen ska jag sova. Puss.brothers in crime,


shins,

I love, love, love.


"you don't know me, but my name's Edward Bloom... and i love you"

Nu ska jag bädda ner mig i soffan för att kolla på Big Fish. Inga riktiga planer för helgen än, men det kommer.


eternal sunshine of the spotless mind,

Fin, så fin. Hyr den nog i helgen då jag enbart ska bädda ner mig i soffan och hata hela omvärlden.


coffee/sun,

Brygger kaffe nu, det luktar så himla härligt på övervåningen då. Älskvärt. Solen är framme nu vilket har lyft mitt humör en hel del, ska sätta mig på verandan sen med "djävulen och fröken prym" (jag älskar verkligen Paulo Coelhos böcker). Jag ska inte göra någonting idag och jag behöver inte heller göra något. Det här är underbart.

jagvillha,


ffffound @ sanna tranlöv

whenever you breathe out, i breathe in,


x


ffffound @ ...etc

the men who stare at goats,


gray/day,


abstracted,

Jag har känt mig lite frånvarande.
Allt driver sakta på, men nu vill jag att det ska gå undan. Jag vill ha studiebidrag, jag har sett saker jag vill ha. Jag behöver egentligen ingenting, jag vill bara ha. Jag vill gå ut med vänner och få liv i mig själv igen. Jag borde träna. Jag borde sluta lyssna på Modest Mouse innan jag förstör dom (fast bra musik som Modest Mouse kan man nog inte förstöra). Jag vill bli inspirerad, men allt är som bortblåst, jag sitter bara och filosoferar till kaffe och blåsiga dagar. Jag behöver händelser. Jag behöver omväxling.

Ska fortsätta på den här dagen nu, blir promenad och sen kaffe.

days will pass,

Igår hade vi överraskningsfest för Sabina.
Idag blir det filmkväll.
Imorgon har vi skolångest.

true blood,


RSS 2.0