sola, solar, solade, solat, sola,

Utomhus är det nu 25 grader (sist jag kollade iallafall). Jag kommer snart sätta mig på verandan med Ben Eltons 'Popcorn' och där kommer jag sitta tills solen går ner.


min mammas blommor (nu när dom fortfarande är fina):ute, på baksidan, spenderar jag nu mina somrar,

my backyard:
solen är framme nu, mamma har planterat några nya blommor (som kommer dö innan hösten), vinden blåser lätt, men det är ändå behagligt (det ser ut som att det blåser mer för träden dansar).


run, run, run,

Idag ska jag springa vårruset, är jag taggad? Verkligen inte. Har jag tränat inför det här? Verkligen inte. Det är 5 km som vi ska springa, jag tror att jag orkar det egentligen plus att det ska vara ganska plan väg. Just nu håller jag på att fixa till en bra spellista som jag kan springa med, det gör alltid saken lättare.


sunshine,

Jag håller på att brygga kaffe, när det är klart ska jag sätta mig utomhus med Strindberg.


the master of horror,


the day the earth stood still,


true romance,

Nu ska jag och JTT kolla på film, puss.


ac/dc,

Eftersom att jag nyss lyckades koppla in basen lyssnar jag på riktigt hög musik, ni vet, som upproriska tonåringar gör i filmerna. Brian Johnson sjunger "highway to hell" och jag kan inte låta bli att sjunga med. Jag hoppas/önskar/ber till gud/satan att jag får biljetter till ac/dc när dom kommer till ullevi.


early birthday present,

Min mamma ringde mig idag och sa lite mystiskt: vi har köpt en tidig födelsedagspresent till dig. Hon lät oerhört nöjd, i princip stolt över sig själv när hon sa det. Jag försökte få henne att berätta hemligheten, men misslyckades. Jag fick gå hela dagen och undra över vad jag har önskat mig, eller vad dom kunde ha köpt. Att undra över något i den stilen är sjukt jobbigt och nästan lite irriterande. Åtta grubblande timmar senare kommer jag hem, på mitt golv, i mitt rum, bland alla nerslängda smutsiga kläder, där ser jag EN NY DATOR.

Benkt!

Snubben till höger är min historialärare Benkt!


goodnight,


tv and me,

Jag känner för att bara spendera dagen på soffan med te och dåliga tv-program. Jag är sjuk, eller nästan sjuk (jag är nog mest bara trött). Några timmar i solen kanske får mig att må bättre (piggna till)?

Det är 42 dagar kvar tills jag åker till Irland.
xoxo


art by Jill 'the thrill',


brenn di ega kjerke,

Alltså, så här ligger det till: snart kommer JTT över (under tiden lyssnar jag på black strobe och njuter av det fina vädret).


jag har tydligen twitter nu, puss.

iamsobatman


goodnight,


(what's the story) morning glory?

Jag kunde inte sova imorse, jag vaknade hela tiden och började fundera på vad jag måste göra. Jag gick då upp tidigare, jag hade hela huset för mig själv. Jag tycker om det, en viss ensamhet, en bra ensamhet (man vet ändå att alla man tycker om finns runt hörnet). Så jag och mitt stora hus åt frukost tillsammans, jag behövde inte heller stressa då jag gick upp någon timma tidigare. Det var en jättefin morgon. Det var sol, även fast att alla lovade regn.

xoxo

rainy sundays,

En regnig söndag som denna ska spendras med te och trevligt sällskap. Så snart ska jag iväg till dellan för att möta S.


kärlekshistorier,

Jag lever inte i en kärlekshistoria. Ibland avundas jag dom som blivit helt heartbroken, ibland avundas jag dom som har funnit någon dom verkligen älskar (även om jag egentligen inte tror på att man kan hitta sin "sanna kärlek" vid 18-års ålder). Jag lyssnar på musik som handlar om kärlek, eller "broken hearts", jag fattar egentligen inte innebörden av texterna, eller deras känslor.
Jag är oerfaren av konceptet "kärlekshistorier".FREDAG!


cassia becks,
new fucking bag!

Köpte "Röda Rummet" (av Strindberg), en tröja till min bror och en ny väska idag. Snart tuddlar jag iväg till gymmet.


regn, te, kaffe,

Jag hade tänkt att springa idag, men det regnar. Istället sitter jag inomhus med mysig musik och te, drack kaffe förut (för ni vet ju att jag är beroende). Imorgon ska jag äta lunch med min mamma (där dom serverar världens godaste ceasarsallad, trodde det var en överdrift först, men det var det inte!). Samtidigt ska jag spana efter en ny väska plus en rosa kjol.

xoxo

dresssssssss,


très bon,

Fint väder! Jag har bakat en cheesecake och nu ska jag ut på verandan och mysa i solen.
Puss

RSS 2.0