nyår,

Sitter och lyssnar på Jimi Hendrix och dricker kaffe. Jag har ju helt klart tröttnat på snön nu (och därför måste det snöa idag, försöker stirra ilsket på snön i hopp om att den försvinner). Nu har vi sista dagen på det här året. Ska man sammanfatta det hela då? Borde jag fundera ut lite nyårslöften? Skit samma egentligen, ikväll öppnar vi champagnen och morgondagen kommer vara som vilken fredag som helst.

Gott nytt år
xoxo


inception,

Ryser vid tanken om hur bra den här filmen kommer vara. Längtar!


the assassination of Jesse James by the coward Robert Ford,

Fantastikt foto.
Fantastisk musik.


img src unknown.rorschach,

img src unknown.

hendrix,


alltid i sista sekunden,

Jag är sämst på att köpa julklappar (blir alltid så att jag letar saker till mig själv). Idag lyckades jag iallafall köpa alla julklappar. Imorgon är det tydligen julafton (egentligen skulle jag bara vilja skita i det och åka till något varmt jävla land, jag är inte så julig av mig antar jag). Men nu ska jag (och min skadade rygg) dricka glögg och lyssna på Jimi Hendrix.

God Jul.

20/12 2009,

RIP.

plus/minus,

Plus. Jag känner mig utvilad. Skönt.
Plus. AC/DC i Juni med Jill i Paris?
Plus. Snart ledig!

Minus. Fyfan vad kallt det är.
Minus. Jag måste skynda mig till skolan nu.


stanley kubrick,

img src unknown/ffffound.

snow,

Fördelarna nu är att det är ljusare ute (vi lever inte längre som nattdjur). Nackdelen är, och kommer alltid att vara, kylan. Jag klarar inte av när det är så kallt som det är nu, jag behöver värme. Skit i julen, jag åker hellre till något varmt land där jag kan springa runt i shorts/t-shirt och må bra. Men nu består min plånbok bara av kvitton från London, så det enda jag kan göra nu är att dagdrömma om bättre tider.

Värme åt folket.

fringe,

Jag kan inte sluta kolla på Fringe.
Jag är helt fångad.

gissa om jag är glad.

Ett resultat av vår resa till London var att vi råkade snubbla in i en skiv/film/spelaffär. Där köpte jag inte bara 5 CD-skivor utan jag köpte även min efterlängtade Inglourious Basterds (den kommer ut på DVD i sverige den 18e december)! Snart kommer Jill The Thrill över, hon ska få en Starbuckskasse full med presenter!


hemma,

Tråkigt att komma hem till regn och kyla. Men kul att komma hem med lite nya saker (jag shoppade inte tills jag stupade, synd).
war is a drug,


dessa tidiga mornar,

Jag hatar mornar. Jag känner mig bara så less på allt då, så trött. Jag vill stanna i min varma säng tills jag känner mig redo att gå upp. Jag är inte redo klockan 6 på mornarna, inte mentalt, inte fysiskt. Det enda jag riktigt kan tänka på just nu är resan till london (om tre dagar!!) och att jag borde skynda mig till skolan nu.

xoxo

img src unknown,
london/hurt locker,

London om tre dagar, gissa om jag är pepp? Samlar pengar på hög just nu så att jag kan shoppa tills jag stupar. Har även suttit och kollat igenom allt man kan göra i London under 4 dagar, stirrat mig blind på kartor, och jag har kommit fram till att vi kommer troligen gå vilse.

Imorgon har jag ordnat biljetter till förhandsvisningen av The Hurt Locker och gissa om jag är pepp!


RSS 2.0