the best little secrets are kept,


18,

Jag sitter och förälskar mig ännu mer i Elbow och Louis XIV (och det är tack vare underbaraste Sabina!). Jag har börjat kolla runt lite vad jag vill packa ner för kläder till Miami, det är ju bara 18 dagar kvar (dock 18 dagar för mycket). Ska bli jätte skönt att komma ifrån allt en stund, tänka på andra saker, se nya miljöer och sånt skit. Ångesten sitter nu mest i mina kläder, haha, det känns som att jag inte har några kläder alls! (Jag har två garderober, så egentligen finns det ingen brist).

xoxo

19,

Idag hittade jag en bok på bussen. Jag kunde inte låta den ligga där, så jag tog upp den läste på baksidan och la sen föriktigt ner den i min väska. Boken verkar jättedålig men jag kunde inte låta bli att låta den glida ner i min väska! Jag förstår själv inte den logiken.

xoxo20,

I want Radiohead,
xoxo


21,

Tapes 'n Tapes
xoxo


23,

Jag hatar min dator och hoppas att när den verkligen dör att den brinner i helvetet!
Den här dagen är smått förbannad.

xoxo


tillägnat christian,

Jag sitter och smådrömmer om småmysiga saker, Christian noterar att jag inte skrivit något om torsdagen. Troligen var det så att jag var trött då för att bortförklara mig. Iallafall, på beställning har jag nu fått i uppdrag att skriva om den.. dagen. Så tillägnat Christian skriver jag här nu om en torsdag med dåligt väder och våldsamma spel.

En torsdag. Jag ville redan klockan 13 vålgästa Christians hus för att komma i kontakt med det mest underabara: X-Box360. Men eftersom att Christian är en halvslö morgontrött människa så fick man inte komma förren klockan halv 3! Skandal Christian. Iallafall, jag och Jörunn tog följe hem till honom, jag hade ingen aning om hur man hittade dit... Jörunn visste, vilket gör henne bättre än mig. Vi går genom snöstorm och åskväder! Katter flyger i luften och vi börjar frukta för våra liv, men sen kom Batman till undsättning och körde oss i sin pansarbil hem till Christian.

Väl hemma hos Christian då. Vi går in i ett tomt hus, på övervåningen hör man gamla goda rocklåtar. Vi följde efter ljudet och hamnade i ett underligt rum och där... där såg jag ljuset, en X-Box360! Christian sitter ensam och spelar wow och Guitar Hero, en underlig kombination nu när jag tänker efter. Han räcker mig gitarren och jag ger det ett försök! (Jag hade inte kört på ett tag och min tumme var invalid så det var därför jag inte klarade låten! I vanliga fall skulla jag spöa skiten ur dom!). Efter typ 3 låtar gav vi upp GH. Christian får ett underligt ryck och slänger in Left 4 Dead. Jaha, ett zombie spel?

Resten av tiden hemma hos Christian spenderades framför Left 4 Dead. Jag blev mobbad för att jag valde karaktären Louis... Dom vet varför.. Jävla rasister säger jag bara! Haha, här står jag och försöker rädda mina vänner när dom står och gubbar sig på sköna varma båtar!

Sen hände även: jag karatesparkade ut saker, Christian kastade ostbågar och Jörunn piskades med godissnören.

Oj vilket långt inlägg det blev...

xoxo

24 dagar och söndagsmys,

Okey, jag har alltid varit en söndagshatare men... nu, av någon nog underlig anledning har jag börjat älska söndagar. Jag har skaffat mig nya söndagsrutiner och jag känner inte längre att skolan är ett hot, haha. Nej men, body balance är ju världens bästa chill träning, sen fika med världens bästa T är ett plus. Impulsköpte även en ansiktsmask, chocolate mud mask med lera från döda havet!

xoxo

26 days and rolling stones,

Jag har en förkärlek till rolling fucking stones som aldrig kommer att dö ut eller och slockna.

Jag har ont, mitt nya schema är knas (som väntat) och jag vill verkligen till miami nu! Jag hatar den här långa väntan nu. Fast blir kul att gå på bio snart, ska få se min efterlängtade film Rock'n'rolla. Dock har jag galet höga krav på den filmen nu med tanke på att Guy Richies senaste film kändes som en flopp. Annars ska jag kolla på en annan film idag, ett kärt återseende mellan två maffiaälsklingar, Robert De Niro och Al Pacino, eller återseende, men iallafall.

Alla mina kläder ligger just nu utspridda på golvet, jag borde städa... eller iallafall samla ihop allt till en hög. Usch. Skit samma, det får se idiotiskt hemskt ut i mitt rum nu! *städångest*

xoxo

4 veckor kvar,

Jag tror att lärarna försöker skrämma oss,
kan ju även ta och säga: nej, jag har inte lämnat tillbaka böckerna!


29?


bangers & mash,

Just nu sitter jag och lyssnar på bangers & mash med radiohead. Snart ska jag träffa världens sötaste girls!
Jag och min pulserande/infekterade tumme ska nu fixa runt lite, sen drar jag för att träffa girlsen!


men det är ju 35 dagar kvar!

Jag sitter ju och räknar helt fel. Annars, lov nästa vecka, den här dagen har varit konstig och snart drar jag på pilates!
xoxo


32 dagar för mycket,


333, the devil's son,

33 days left.
xoxo


j'aime Louis XIV,

I love Louis XIV.
xoxo


40,41,


44,

I wish I had a love story too.
xoxo


photobooth,

gonna meet little strawberry beauty tomorrow, ice skating.
xoxo


46,DU SKA VA PRESIDENT
DU SKA VA MILJONÄR

hello i'm Chuck Bass, and you're not,
stolen photo made pink.
xoxo

RSS 2.0