rain,


city,

Har varit i staden med Sanna idag.
ph by sanna.

michael,

img src unknown.

dress,

img src unknown.

rachel weisz,

img srcs unknown.

generation kill,


kaffe/synth/blommor,

Sitter och dricker kaffe och lyssnar på synth. Försöker rensa lite bilder från min dator, men tröttnar nog på det snart. Av någon anledning har jag jättemånga bilder på blommor.

depeche mode,

Evig kärlek.

54,

Idag kommer min bror hem! Han har varit tre veckor i Barcelona (och egentligen vill han inte komma hem). Snart åker vi till Arlanda för att hämta honom, har faktiskt saknat honom (även fast att det varit sjukt skönt att slippa honom ett tag, haha). Eftersom att det är dåligt väder idag också så kommer jag spendera dagen med kaffe och film. Det är 54 dagar tills jag åker till England. Jag känner mig lagom inspirationslös när jag skriver det här.

christopher nolan we salute you,


a serious man,

img src unknown (from the movie 'a serious man').

coen,

img src unknown (via google).

sunny days,

Sitter och väntar på Sanna, dricker kaffe och läser bloggar. Planen var först att dra in till staden, men eftersom att solen är framme och det är inte ett enda moln på himlen så stannar vi hemma. Dock kommer jag in till staden imorgon då jag ska se Inception med Jill(!). För övrigt händer det inte så mycket nu, träffar mestadels folk för att sitta och göra nästan ingenting, men det är underbart. Tankarna kretsar mestadels kring min kommande flytt till England, jag är lite rädd men det kommer nog gå bra.

tickets,

Nu har jag bokat biljetter till Inception!
Så på torsdag, 22/7 klockan 18.00, ska jag och Jill se den i Sickla.
Ses där!

harmony,

Hittade en hemsida via någons blogg där man kan rita, riktigt kul och inspirerande.
LINK

inception,

img from yahoomovies.

la môme,

Såg La vie en Rose igår, så självklart sitter jag nu och lyssnar på Edith Piaf. Annars har jag inte gjort någonting alls idag, åt brunch på Dellan, sen har jag bara varit på verandan och läst Dracula. Det är för varmt för att göra saker just nu, så kommer nog spendera hela den här veckan på verandan.

(Och nästa vecka, eller om 10 dagar har Inception premiär!)

casablanca,

img src unknown.

film noir,

img srcs unknown.sommar,

Är påväg ut. Ska träffa upp några söta i staden, först ska jag och Jorie äta middag, sen ska vi vidare till sommar. Vi ska "fira" mig lite, dock är jag inte så mycket för att bli firad. Igår fyllde också Tove år och sen är det min tur imorgon, vi brukar fira oss den 9e (alltså idag), men det blev inte av i år, vi kanske firar oss på söndag med picknick.


oh girl,diane/kruger,

img srcs unknown.tonight's entertainment,


2010-07-06,

Spenderar tiden i min säng med kaffe och kollar på the Pacific. Känner mig fortfarande lite småsjuk och undviker omvärlden för tillfället.

gloria stuart,

img still from 'the old dark house', 1932.


RSS 2.0