jag vill ha onsdag, jag borde packa men orkar inte, lyssnar på depeche mode istället,


valentine's day,

Alla dessa flygande hjärtan hit och dit distraherar inte mig, jag tänker fortfarande på att jag åker på onsdag.
Muse är på högsta volym och jag ritar dödskallar.

Happy Valentine everyone.
xoxo


666,

I'm bored.
xoxo


lindsay,


paris in polariod,

Fick ett mysigt program av Sanna och jag älskar det! Så letade upp lite gamla paris bilder från 2007 som jag gjorde till polariods!
Tack Sanna.

xoxobussresa,

Det positiva med att ha världens största väska är och kommer alltid att vara: ockupera tomma säten så ingen kan sätta sig där (underbart). Dock är det svårare att tysta ljudet till skrikande barn, som tur är har jag Split Needles av The Shins på min iPod. Jag har märkt att det inte går att få bort ljudet av gråtande barn helt, men när man försvinner i Split Needles och dagdrömmar tänker man inte så mycket på det. Det känns som att jag alltid hamnar i positiva tankar när jag sitter på bussen (alltid är ett överdrivet ord). Det jag verkligen gillar med vintern är den eviga längtan efter sommaren, utan vintern skulle jag nog inte uppskatta sommarens vindar, solsken och åskväder lika mycket.

Jag tror att jag håller på att bli Candide, eller optimist.

xoxo


10,

Jag är fortfarande sjuk, men bättre. Radiohead är helt klart en räddare i nöden, skulle nog inte klara av att vara såhär sjuk utan dom.. och kaffe. Usch jag mår egentligen jättedåligt när jag dricker kaffe nu, men, haha, jag kan verkligen inte låta bli. Efter gårdagen har jag nu börjat se ner lite på rock band, det typ... förlorade sin charm om man ska sammanfatta det kort, fast det beror nog mest på att jag är sjuk, trött och kan inte spela själv.

Snart tar jag flykt till miami.

 

xoxo

15,

Idag impulsköpte jag saker. Nu är jag fattig.
Men som tur är har jag och S börjat så frön.

xoxo

RSS 2.0