no one knows,


fly,

Ok.
Här är jag. Jag kan nu göra vad jag vill. Men vad gör jag? Ingenting.


 

break/fast,

Idétorkan tar över.
shutter island,

Har suttit och läst i princip hela dagen. Jag kan inte lägga ifrån mig boken!
Längtar efter filmen.


catch me, if you can,


this friday:


andrum tack,

Just nu har jag fullt upp. Jag har inte hunnit vänja mig vid allt springande fram och tillbaka. Jag är ganska borta mentalt. Jag tror jag behöver sova, men allt snurrar i min skalle just nu. Kan inte koncentrera mig på det jag ska. Jag behöver andrum. Jag behöver rutiner (som jag egentligen hatar).
Jag kommer nog vara lite frånvarande framöver.

xoxo

tarantino torsdag,

Myser framför Tvn, borde plugga matte. Senare blir det Tarantino!
xoxohushållspapper,

Kaffeberoende, jag har det, Jill har det, troligen en hel del människor till har det, med tanke på att det finns desperata forum på internet om panikslagna lägen som: "mitt kaffefilter är slut!" Hur vet jag det här? Jag har varit i det läget med Jill (idag för att vara onödigt exakt), vi drabbades av panik och vände oss till vår bästa vän: internet. Tydligen är det hushållspapper som gäller när man drabbas av desperat jag-har-slut-på-kaffefilter-panik. Hushållspapper funkade faktiskt väldigt bra.
Tack gode Gud för hushållspapper.

jatack,

Fina ringar från cocoo som jag VERKLIGEN vill ha typ... nu.
time is running out,


time,

Jag förlorar tid. Jag åker fram och tillbaka, jag uppskattar dock allt jag gör nu, men det känns som att jag inte hinner med allt jag vill. Jag behöver mer tid. Jag vill läsa. Jag vill läsa Paulo Coelho och Oscar Wilde men jag hinner inte. Jag vill bara kunna ordna te och sätta mig framför en brasa för att sedan stirra på dess lågor i timmar. Jag vill kunna lyssna igenom alla LP skivor som nu mestadels samlar damm. Jag hinner aldrig stanna upp längre.

Jag ska ordna kaffe nu innan jag måste dra iväg igen.
xoxo

Alkemisten,

Alkemisten tog upp en bok som någon i karavanen hade haft med sig. Den saknade pärm och titelsida, men man kunde ändå se vem författaren var: Oscar Wilde. När han bläddrade i den hittade han en historia om Narkissos. Alkemisten kände till legenden om Narkissos, en vacker yngling som varje dag gick för att betrakta sin egen skönhet i en damm. Han var så betagen i sig själv att han en dag föll ned i dammen och drunknade. På platsen där han föll växte det upp en blomma, som man kallade narciss. Men så slutade inte Oscar Wildes historia. Han berättade att när Narkissos dog kom oreaderna, bergnymferna, fram och fann att den lilla vattensamlingen hade förvandlats från en sötvattensdamm till ett krus med salta tårar. "Varför gråter du?" frågade oreaderna. "Jag gråter över Narkissos" svarade dammen. "Åh, det förvånar oss inte att du gråter över den ynglingen" fortsatte de. "Även om vi alltid brukade springa efter honom var du faktiskt den enda som hade möjligheten att betrakta hans skönhet på nära håll. "Såå Narkissos var vacker?" frågade dammen. "Vem skulle kunna veta det bättre ön du?" svarade oreaderna förvånat. "När allt kommer omkring var det ju över dina strandkanter han böjde sig varenda dag". Dammen var tyst en stund. Till slut sade den:
"Jag gråter över Narkissos, men jag alde aldrig märke till att han var vacker. Jag gråter över Narkissos därför att varje gång som han böjde sig över mina stränder kunde jag i djupet av hans ögon se min egen skönhet reflekteras.
"En sådan vacker historia", sade Alkemisten.

Ur Alkemisten av Paulo Coelho


sabina,


lindsay,


RSS 2.0