true blood,

Säsong 3 börjar riktigt bra!


only,


a single man/julianne moore,
martin sheen,

img src unknown.

önskningar,

imgs from fashionology.


days in france,

10.06.11. Vi åkte färga till Kiel (från göteborg). Det enda vi såg av tyskland var motorvägar, vi stannade ingenstans i princip. Det enda stoppet som vi gjorde i tyskland var på Burger King. Vi hamnade i sjukt långa köer och vi ville komma in i frankrike så snabbt som möjligt. Till slut kom vi till frankrike (minns dock inte vart i frankrike).

10.06.12. Vi åkte mot Lyon, och efter att vi passerat det så skulle vi äta lunch. Det enda jag hoppades på då var att det fanns gott kaffe. Väl framme vid huset sen då (det vi hade hyrt i en vecka) var i en liten by på cirka 300 invånare och vi var omringade av vingårdar. Det fanns inte heller en enda människa i byn som kunde engelska. På kvällen tog jag och m en promenad i staden och sen blev det fotboll och öl.

10.06.13. Den här dagen såg vi vingårdar, flamingos och stränder täckta av snäckskal.

10.06.14. Vi handlade mat ganska ofta på Carrefour, och där träffade vi också S (vilket inte var så otippad då hon och hennes familj bodde i en by i närheten av vår). Innan det hade vi besökt vingårdar och provsmakat deras olika viner. M och p köpte hem väldigt många lådor vin. Vi hann också sola en stund innan det började mulna.

10.06.15. Det var fortfarande dåligt väder så vi bestämde oss för att dra ner till spanien till Salvador Dalís hemstad. Där fanns det en hel utställning med bara Salvarod Dalís verk. Dock var vi inte där alltför länge för att m och p ville dra vidare till collioure som är en konstnärsstad tydligen. Dock stannade vi inte där så länge heller.

10.06.16. Vi besökte några grottor och sen solade vi. Märkte att jag blev extremt uttråkad mot kvällarna, fanns ingenting att göra i byn förutom att sitta och läsa, kolla på fotboll och dricka vin.

10.06.17. Låg på stranden och solade.

10.06.18. Solade idag igen. Fast senare så städade vi hela huset för att vi skulle dra dagen efter.

10.06.19. Började åka mot bordeaux, det regnade och blev en ganska tråkig dag. Vi hamnade i ett rum som luktade sushi, dock kom vi åt internet (första kontakten med omvärlden!).

10.06.20. Nu var vi på väg till normandiekusten, vi besökte utah beach och omaha beach. Husen vid utah beach kändes väldigt 40-tals aktiga ut och det fanns jättefina monument vid kusten, dock har de förstörd det lite med att göra det väldigt turistigt. Senare mot kvällen hittade vi en mysig liten stad.

10.06.21. Alla började bli riktigt irreterade på varandra. Men vi tog oss ändå igenom frankrike och kom mot kvällen till tyskland, vi visste inte ens vilken stad vi hamnade i (minns fortfarande inte vart vi hamnade). Där la jag märke till att tysk öl är väldigt god.

10.06.22. Nu hamnade vi i danmark, men vi stannade aldrig där (tydligen var det väldigt dyrt att ta in på hotellen där) istället åkte vi vidare till Malmö.

imgs,

bilder från resan.
days in france,

Hemkommen från frankrike nu. Hemskt trött. Tänker bara sitta hemma och göra ingenting. Kanske skriver något om resan senare, kanske kan jag lägga upp några bilder, men nu ska jag sola och dricka vin.

james franco,

img src unknown.

james dean,

img src unknown.eastwood,

img src unknown.

me and her,


france,

Det känns som att mitt sommarlov har börjat redan nu, men det börjar egentligen på onsdag, det är alltså 4 dagar kvar. Sen på torsdagen ska vi börja bila ner till frankrike. Efter frankrike har jag ingen aning om vad som händer.

bon scott,

img via LINK.


ac/dc,

rocked my world yesterday.

img src unknown.

flower,


img,

img src unknown.

jesus,

img src unknown.

young victoria,

img src unknown.

josh brolin,

img src unknown.

vampires,

img src unknown.

2010-06-02,

Idag går jag min sista "riktiga" skoldag för gymnasiet. Känner mig inte speciellt sentimental, som jag kanske borde göra. Imorgon tar Tove studenten, jag ska åka på hennes flak och vada i öl, sen på kvällen blir det AC/DC. Jag gör klart alla mina sista saker i skolan idag, allt det sista, det absolut sista för gymnasiet. Jag kanske känner mig lite sentimental iallafall.

RSS 2.0