nip/tuck,

img src unknown.

frukost,

Sitter och dricker kaffe och äter Ben&Jerrys(!), måste snart dra till skolan. Efter skolan ska jag gå på arbetsintervju, jag är lite smånervös faktiskt. Och självklart har jag klädångest (har även ångest för att alla mina kläder ligger på golvet, borde städa). Som vanligt har man pluggångest och städångest, och det händer verkligen ingenting utöver det vanliga. Det händer sällan saker som är utöver det vanliga.

mr. nobody,

img src filmofilia.al pacino,

img src unknown.

sweet dreams,

img src unknown.

berlin,

Sitter och väntar på svar från flygbolaget om vi får åka till Berlin eller inte. Jag vet alltså inte om jag ska packa eller inte, jag funderar lite på vad jag ska packa, men känns lite ovärt om resan inte ens blir av. Hoppas att det blir av!

Update: än så länge ser det bra ut! Vi har packat och är galet redo.

Update2: vi kom till Arlanda (vi skulle övernatta där och ta flyget som gick tidigt som fan) sen fick vi reda på att vårt flyg blivit inställt ca 23:00 på kvällen. Dagen efter (alltså idag 04/22) tröst-shoppade vi och imorgon ska vi ta in på ett hotell i Stockholm. Jävla vulkan alltså.

make it with chu,


sun, books and aliens,

Det här har jag längtat efter, sol, värme. Jag har suttit ute på verandan, druckit kaffe och läst. Är inne på The Road nu, och har även inhandlat två nya böcker som ligger på tur (The Picture of Dorian Gray och Dracula). Nu ska jag ta en promenad och sen när solen är nere fortsätter jag på min Alien-films vecka.

boardwalk empire,


directors,

img src unknown.

ghostbusters,

img src unknown.

burghley house,

img src unknown.

yesterday,


batman,

img via deviantART


2 eyes,

Tydligen fortfarande oinspirerat. Skrev ett långt inlägg förut om hur inspirerad jag kände mig efter 3 timmars stirrande på stillbilder från filmer och bloggar. Det inlägget försvann mystiskt, men jag antar att det var lika bra, för jag är ju inte ett dugg inspirerad. Vilken dålig estet jag är.

Här är iallafall två bilder från idag.

Bild 1: Jill. Bild 2: Jag.


milla jovovich,

img src unknown.

rädsla,

Jag funderar på framtiden. Jag kommer troligen komma in på den skolan som jag sökt till i England. Jag är sjukt glad över det, samtidigt är jag rädd. Fast jag antar att jag är rädd på ett bra sätt. Det här är en dröm som jag haft nu i flera år, så egentligen förstår jag inte varför jag känner en viss rädsla inför det. Jag kan inte förutspå framtiden, men jag kan påverka den och forma den så att den blir som i mina dagdrömmar, som i min fantasi. Skulle jag kunna leva min dröm eller kommer den bara kunna finnas i mitt huvud? Det är nog det jag är rädd för. Fast så som jag ser det nu så följer jag min dröm.

marion cotillard,

img src unknown.

daniel day-lewis,

img src unknown.

minus/plus,

MINUS. städa rummet.
MINUS. plugga.
MINUS. inspirationslöst.
MINUS. vädret.

PLUS. vädret.
PLUS. Jill kommer hem idag!
PLUS. lördag.
PLUS. 60 dagar till studenten.
PLUS. 12 dagar till Berlin.
PLUS. kaffe.

george bernard shaw,


x

Extremt uttråkad. Försökte plugga en stund, hade ingen inspiration så kunde inte skriva något. Försökte fota lite, ingen inspiration där heller. Nu lyssnar jag på MGMT och läser favorit bloggarna i hopp om lite inspiration, eller iallafall tidsfördriv. Jag vill att Jill ska komma hem... NU.

xx


skull,

tack jill!


RSS 2.0