2011-06-29,

Har packat ihop allt nu, är bara lite småsaker kvar. Jag är redo att åka hem nu men mitt plan lyfter inte förrän på fredag.


2011-06-26,

Håller på att packa just nu, längtar hem som en dåre. Dock tror jag att jag inte kommer få plats med allt, måste få med mig allt från rummet på fredag (men ska slänga över lite saker hem till Jess). Det här blir min sista vecka, känns konstigt att lämna Brighton nu, har nästan varit här ett år, men samtidigt vill jag verkligen hem och träffa alla (och bo i nya lägenheten!).

2011-06-19,

Har åkt tillbaka till Brighton nu. Fick med mig en ny dator och lite nya kläder (och imorgon ska jag köpa mina creepers!). Är på toppenhumör nu och längtar supermycket till sommarlovet och att få bo inne i stan.

2011-06-15,

Har nyss varit på middag på Northern Lights (favorit ställe!). Jag drog hem medan dom andra skulle till Madame Geisha (jag hängde inte med den här gången för sist vi var där på ett event så var det bara asiater där i klungor och ingen snackade Engelska). Nu sitter jag i pyjamas och lyssnar på Tom Petty And The Heartbreaker, ska kolla igenom min packning snart, kommer åka till Sverige imorgon (kommer vara hemma bara över helgen).

underground,

Har cravings efter ett par creepers.

hair,

Funderar på om jag vill göra något med mitt hår.


sunshine,

Äntligen har värmen kommit tillbaka till Brighton. Har regnat och varit kallt dom närmaste dagarna men idag har det varit sol och varmt vilket har fått liv i befolkningen och stranden är nu fullsatt med människor.

again and again,

Känns typ som att jag skriver samma sak om och om igen fast med nya ord/meningar. Jag vet inte hur man bloggar egentligen, vad är det jag ska skriva om? Vad vill folk läsa och se?

2011-06-12,

Har egentligen inget att berätta, allt är mestadels händelselöst (förutom allt drama med en viss vän!) och just nu är jag extremt uttråkad. Det regnar ute, har gjort det hela dagen, så finns inte så mycket att göra och jag har pluggat största delen av den här dagen så orkar inte göra mer på den fronten. Funderar på att slänga upp lite random bilder som jag tagit här, blir ungefär bilder på folk jag känner då (troligen inte värst intressant). Jag har hemlängtan nu också, verkar fantastiskt i nya lägenheten och tydligen är det varmt hemma (det är det verkligen inte här just nu).

2011-06-05,

Har varit lite frånvarande på senaste tiden. Sitter mestadels och pluggar känns det som, fast på tisdag har jag min sista tenta, så efter det lugnar allt ner sig. Annars har vi hängt en del på H-Bar, jag har köpt nya skor (ett till par Toms), åt middag med Tove igår och idag ska jag plugga tills jag stupar. Utöver det så har jag lite hemlängtan, eller jag har nog snarare längtan efter sommarlov (och Frankrike!).

RSS 2.0