tanken slår mig hela tiden: har jag missat något?

Jag har varit vaken ett bra tag nu, klockan är snart 9 (det innebär att dom kommer om ca 2 timmar). Jag har 2 timmar kvar att oroa mig över vad jag kan ha missat, eller vad jag borde byta ut, vad jag behöver, vad jag inte behöver. Jag tror att jag har allt (men jag har säkert missat något). Just nu känner jag att jag egentligen inte orkar bry mig om jag missar något, jag har med mig det nödvändigaste (hoppas jag).

Ses om en vecka iallafall!

xoxo


warmth,


packar,

Jag är världens sämsta packare, men det är ett måste nu när jag åker imorgon! Det känns som att jag har hundra saker att göra nu och att morgondagen är jättelångt borta. Men imorgon, ungefär vid den här tiden, kommer jag sitta på arlanda (jag ska inte ens flyga från arlanda, bra koll jag har) och runt 16-17 kommer jag vara framme i Irland.

xoxo

inglourious basterds,

Jag har inte varit såhär pepp på en film sen Christopher Nolans 'the Dark Knight'. Men 21 augusti är jag redo!


movie from 1971,

A Clockwork Orange

Based on Anthony Burgess's disturbing novel about England in the totalitarian future, Malcolm McDowell portrays Alex, a Beethoven-loving, head-bashing punk who leads his gang of "droogs" on ultra-violent assaults, until he is captured by authorities and subjected to nasty behavior-modification therapy.


slow,

Allt går väldigt långsamt nu, väldigt väldigt långsamt. Jag väntar på min bror, han vill vara med och se 'a clockwork orange'. Långsamt. Sitter och fördriver tiden med Gorillaz gamla låtar plus skivan D-Sides (som tydligen kom ut 2007). Långsamt fortfarande.

xoxo

a clockwork orange,

Fina dagar kommer och går, jag har haft det väldigt svårt att lämna verandan dom senaste dagarna. Var lätt att lämna verandan igår då jag åkte in till staden för att se nya transfromers(!). Den var som man förväntade sig plus lite till. Jag ska iväg idag också, men bara ner till strömma för att träffa J på bryggorna i hamnen.

Idag blir det även Stanley Kubricks 'a clockwork orange' och B&J.
4 dagar kvar till Irland.

xoxo

I wanna drink coffee with you. You're not here,

Imorgon åker J till Irland och det innebär att jag inte kommer träffa henne på en hel vecka! (9 dagar kvar till Irland för min del).

xoxo

midsommar,

I år firar vi midsommar med Stanley Kubricks filmer och mängder av glass/skumpa/godis/jordgubbar.

xoxo

photo by Dmitri Kessel


jag förundras lite över allt som jag har på min externa hårddisk,

Men mest blir jag nostalgisk. Jag minns så mycket med bilderna jag tagit från alla resorna (i vanliga fall är mitt minne värdelöst). Snart kommer det nya bilden, fast den här gången blir det Irland (11 dagar kvar).

Påväg till London 2008

jag känner för att se kärlekshistorier och äta b&j,


cake,

Gårdagen var hemskt, men för att dra en klyscha: 'efter regn kommer solsken'. Allt flöt på som en dröm idag, jag älskar sånna här dagar (men vem gör inte det?).  Jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig imorgon (sista dagen i tvåan), jag tänker trotsa vädret om det är regn/oväder/storm (katter flyger osv), för jag har bestämt mig.

xoxo

(vi vann tårtbakartävlingen idag! vilket även innebär att jag nu äger en biobiljett).

photo by Yorupi 


nick/cave/is/awesome,

src unknown,

summer/time,

Jag har funderat på att trotsa vädret imorgon (jag vet att det egentligen är en jättedum idé). Jag vill verkligen använda mina klänningar, slänga iväg min jacka och ta fram mina sandaler. Jag vill använda mina solglasögon och sätta mig på verandan och sola. Jag saknar en så kallad riktig sommar. Dom säger iallafall att det ska bli bättre, men jag känner för att trotsa vädret nu, för jag har tröttnat.

xoxo

tired,

Allt känns väldigt segt nu, ingenting händer längre, ingenting märkvärdigt. Jag stryker filmer från listan medan alla andra är ledsna över vädret (jag saknar också solen). Det enda jag gör nu är lyssnar på Radiohead och försvinner i mina tankar.

Dagens film: 2001 a space odyssey

xoxo


goodnight,


cold,

Jag vill att det ska bli så varmt ute att man kan beslagta verandan. Hoppas det blir varmt snart för jag fryser.

ladykillers,


12.13,

Idag beslagtar jag verandan, jag ska läsa min bok och hälsa solen 'välkommen tillbaka'. Ikväll bänkar jag mig framför TVn med Quentin Tarantino och Supernatural. Jag tänker inte oroa mig över 'vad jag måste göra i skolan', för jag orkar inte, det är ändå bara en vecka kvar (9 dagar för att vara exakt).

src unknown,


paris, i love you,


brother where art thou?


smoke,


14.20,


terminator,


eiffeltorn,

Lyckades nyss installera min penna (hade tappat bort programvaran), så nu kan jag rita igen!


flux,


RSS 2.0