2011-05-31,

Mitt rum luktar nytvättat och kaffe, har en tvättdag idag då jag är ledig och inte har så mycket annat för mig. Önskar dock att jag hade en riktig kaffebryggare istället för mitt billiga "instant coffee" och småsunkiga vattenkokare. Dom här dofterna får mig att längta hem, dom påminner mig väldigt mycket om Sverige av någon anledning.

birds,

Igår hamnade jag på en... fågelgård? Jag vet inte riktigt vad det var för något, men det var iallafall fåglar där. Var typ inget speciellt, dock vad det lite kul att hålla i två uggla och en falk. Just nu sitter jag och försöker plugga, med tanke på att jag har en stor tenta på onsdag. Jag kommer i och för sig att vara ledig nu till onsdag så har väl en del tid att plugga (dock tar jag verkligen aldrig tag i det).

Blev inte så många bilder igår, blev mestadels suddiga bilder på fåglar (som jag nu sitter och raderar istället för att läsa på till tentan).

2011-05-29,

Ska snart dra mig till tågstationen för att ta mig in till staden. Ska satsa på att äta frukost på Taylors och sen ska jag och en vän vidare på något event... Eller ok ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag har blivit lurad in på.

toms,

Har köpt nya skor (kommer bli nya favoriter i sommar!).


2011-05-28,

Har inte haft något att skriva på ett tag, eller så har jag det fast att jag inte orkat/haft tid att göra det. Just nu har jag jättemycket plugg att göra, så har inte så mycket fritid, men det kommer lugna ner sig efter mina stora tentor i Juni. Kommer åka hem till Sverige en snabbis då. För övrigt så kommer jag nog att plugga 3-4 veckor i Frankrike i sommar, ska försöka lära mig lite franska hade jag tänkt (plus att jag älskar Frankrike!). Har insett att jag kommer vara väldigt upptagen i sommar, om jag satsar på franskakursen så kommer jag vara i Sverige 1 dag och sen dra vidare. Sen i Augusti drar jag också till Berlin och i September bär det tillbaka till England. Nu har jag iallafall en långhelg, så börjar inte skolan förrän på onsdag (då jag har min andra stora tenta).

in my room,

Här är mitt stökiga rum (Jorie ville att jag skulle lägga upp bilder på mitt rum och så, lägger nog upp lite mer bilder från huset i veckan):


animals,

img via tumbr.

white rabbit,

Sitter just nu och längtar efter sommarlov. Jag har blivit lite skoltrött, så sitter mestadels och dagdrömmer i skolan istället för att fokusera på vad jag borde göra. Men idag ska jag ta en pause från allt, vi ska dra till White Rabbit ikväll (är open mic där på torsdagar). Innan det ska vi också äta middag någonstans, vilket känns fantastiskt då jag levt på nudlar och pasta dom senaste dagarna. Brukade dra till White Rabbit en del förut, särsklit på torsdagar, fast har inte blivit av på ett tag (måste lära känna fler som uppskattar pubar!).

promo,

Igår var jag ute på middag och bio, idag ska jag bädda ner mig i sängen med choklad och true blood (mest för att jag såg en promo för true blood säsong 4, pepp!).ace,

imgs via tumblr.

blueberries,


sundays,

Ska snart börja dra mig till george street för att inhandla mat och äta brunch. George street är en liten gata här i Hove, ligger ungefär 20 minuter från där jag bor nu. Det är en gata fylld med penionärer i princip, men där kan man också hitta lite fik och en bra mataffär. Efter att jag varit på george street vet jag inte vad som händer, jag känner mig ganska allmänt viljelös och skulle egentligen bara vilja sitta hemma och göra ingenting. Söndagar är ändå väldigt döda här, det mesta är stängt och jag antar att alla går runt och är bakis för det mesta.

sculls/globes,

img srcs unknown.

lee pace,

new crush.

img via tumblr.

sun,

Sitter just nu vid fönstret och solar och lyssnar på t-rex. Måste egentligen börja ta tag i att plugga, men eftersom jag är världens lataste person kommer jag nog göra det i sista sekunden (som alltid). Har varit en seg dag i skolan idag och det kommer inte hända något speciellt senare ikväll. Imorgon kommer vi dock att dra på Madame Geisha, det ska vara en välgörenhets natt där vilket innebär att en del av intäckterna kommer gå till Japan.


back in brighton,

Har inte riktigt hunnit skriva något här på ett tag. Har varit hemma i Sverige lite över en vecka (åkte tillbaka till Brighton idag). Har egentligen inte gjort så mycket den senaste veckan, har mest varit nostalgisk och träffat folk som jag tycker om, dock kändes det kort, önskar att jag hade lite fler dagar hemma. I veckan ska jag satsa på att gå på äventyr här i England och inviga min nya kamera riktigt ordentligt!

Annars ligger tankarna mest på Sverige just nu, med flytten och allt som inte längre finns.
Funderar på framtiden och längtar till sommaren.

RSS 2.0