2011-11-28,

Snabb update av helgen:
Fredag - Beställde hem take-away från internet (för första gången!) med min norska vän. Därefter satt vi i sängen, åt kinamat och kollade på Pulp Fiction.
Lördag - Fikade på favoritfiket (Taylors) och gick runt på lördagsmarknaden och avslutade dagen hemma hos norkan och därefter drog vi på hemmafest.
Söndag - Småseg plus att det var sämst väder (var nästan storm) så stannade hemma och gjorde i princip ingenting.

animals,

Sånt jag gör i skolan just nu.


2011-11-21,

Hänger på skype med Bella.


2011-11-20,

har: hemlängtan.
ska: till stan snart.
hör: Blue Öyster Cult - (Don't Fear) The Reaper.
bär: mjukiskläder.
vill: ha måndag.
känner: uttråkad.
drömmer: om USA.

2011-11-19,

En av mina vänner här i Brighton kommer åka hem på söndag, han bor i Japan så lär nog inte se honom på ett bra tag. Så idag kilade jag in till staden för att köpa en liten going-away present (och en Starbucks jul-latte). Köpte en liten svart sketchbok som jag skrev lite i (tänkte att han kunde få fylla resten av sidorna med vad han vill). Köpte också en sketchbok till mig själv, så får se vad jag fyller min med!


2011-11-18,

Det är ärligt talat lite småsegt att börja 13.15 varje dag. Fast ändå ganska skönt med tanke på att jag är så himla morgontrött. För att sysselsätta mig den här morgonen har jag suttit och gjort lite origami, är verkligen inte bra på det men fick hem en origami bok och papper i onsdags (long story short: vi satt och drack öl och gjorde origami, lite saker blev efterlämnade så jag tog dom). Ska försöka göra lite fler tranor så att jag kan göra en mobil av det och hänga upp.


33 days,

33 dagar kvar tills jag kommer hem till det kalla kungariket. Jag längtar verkligen hem. Kommer få en liten del av hem på måndag då mamma och pappa kommer hit (med lite svenskt proviant!).

2011-11-14,

Har tydligen lyckats ladda upp en bonus under 1 år i Enlgand. Så med min bonus kirrade jag 10 pund på TopShop och ett par bärbara högtalare.wednesday,

Det var inte kroki i onsdags (tack gode gud), utan det var att måla/rita människor med kläder på. Tydligen kommer dom göra så varje onsdag, varje gång kommer det vara en ny som man får måla av. Den här gången målade vi två personer från ett band som hette The Bobby Mcgees (som också spelade en låt för oss). Hela syftet med dom här sessionerna är att måla en del Brighton-bor och sen när det finns tillräckligt med bilder så kommer dom hålla en utställning.

en av orsakerna till att jag har extrem hemlängtan,


2011-11-08,

Har inte varit här på ett tag. Men tankarna har kommit tillbaka hit, så ska försöka skriva några rader. Ordmässigt känner jag mig ganska oinspirerad, men när det gäller att skapa med bilder är det raka motsatsen. Tror det mest beror på att jag studerar kreativa ämnen i skolan. Just nu är jag inne på Digital Design, vilket innebär att jag pluggar Photoshop, Illustrator, InDesign och pysslar lite med fotografi på ett hörn av det. När det gäller världen utanför skolan så händer det inte så mycket, ska försöka bli lite mer kulturell där för att bli mer inspirerad. Så, imorgon kommer jag gå på kroki (tror jag i alla fall, har egentligen ingen aning om vad den där norska bruden drar med mig på) och på söndag ska jag till Brightons äldsta biograf frö att se Pulp Fiction på den vita duken.

RSS 2.0