trash,

Jag har inget att blogga om. Idag har det inte hänt någonting alls. Kommer nog inte hända något speciellt imorgon heller. Nu ska jag ta världens längsta dusch och sen ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på Supernatural.uninspired,

Vad lägger man upp på sin blogg om inte bilder på sig själv när man är inspirationslös? Blir nog vettigare inlägg när jag kommer hem, ska byta kamera med mina föräldrar också, så kommer ha en liten kamera att bära runt på. Kommer då troligen bli lite mer spontana bilder här och hemma. Sitter för övrigt och längtar hem, 3 dagar kvar!

Försöker komma på hur jag ska få hem min hatt utan att mosa den allför brutalt mycket. Blir väl att den får sitta på huvudet resan hem.

silver,

Ska införskaffa silver nagellack, någon som vet vart man kan hitta det?

img src unknown.

+

img src unknown.

bye bye bed,

Känns som att jag varit i min säng i evigheter. Har nu kollat igenom alla tre sagan om ringen filmerna (extended cut!). Känner mig lagom nördig just nu. Annars sitter jag och väntar på att Jess ska ringa, då ska jag dra mig in till staden och möta upp henne på en pub, troligen mitt stammis ställe.

inspirationslöst,


planning on staying in bed for the entire weekend,


coffee,

img srcs unknown.

things i want/need,

all from Mikkat Market

the hobbit production diary,


orange,

Har haft orangeaktigt läppstift och jätte orangea naglar idag, känns lite vårigt.


animal farm,

Känner mig vilsen mina skolarbeten, förstår inte så mycket just nu. Försöker verkligen att koncentrera mig men det är svårt och mina tankar hamnar ofta på annat. Går runt med min favorittröja just nu, planen sen är att skynda mig hem och bädda ner mig i sängen med min nya bok Animal Farm.

homesick,

Känns som jag bara har suttit och deppat här på bloggen, jag är verkligen inte extremt ledsen, jag är mestadels bara nere (vilket gör att jag mestadels sitter hemma och tycker synd om mig själv). Jag har sådana dagar ibland, alla har nog dom mer eller mindre. För tillfället känner jag bara för att åka hem och göra saker/se folk som jag saknat något oerhört. Jag älskar att vara här i England, det har varit en dröm för mig, jag trodde verkligen inte att jag skulle få en sån här hemlängtan bara.

night,

img srcs unknown.

2011-04-13,

Just nu är jag bara trött på allt, orkar inte göra något förutom ligga i sängen och kolla på serier/filmer och läsa böcker. Vill bara hem till Sverige just nu. Blä.


huvudbonader,


2011-04-11,

Sitter och väntar på att klockan ska bli 18.00. Överväger att fortsätta kämpa med min ekonomi uppsats eller så kanske jag borde börja packa (för jag är extremt dålig på att packa, dock är det 10 dagar kvar tills jag reser). Ikväll ska jag möta upp några vänner hemma hos Oli, han ska laga mat (vilket är en chock då jag trodde att han enbart levde på färdiglagad mat, gör iofs jag med). Det är nästan så att jag önskar att jag var lite mer modeinriktad eller liknande, att jag hade något mer vettigt att skriva om, men det har jag verkligen inte. Allt är lagom händelselöst just nu, dock kommer det hända mer när jag åker hem till kungariket. Jag blir lite frustrerad över att jag känner mig så himla inspirationslös att jag börjar skriva mängder skit. Iallafall, ska försöka bli lite mer inspirerad, då kanske jag kan komma med lite mer vettiga inlägg.

keps,

Av någon anledning köpte jag en keps idag, vet dock inte om jag passar i det, men nu är den min! Har typ velat ha en sån sen jag va liten och köpte den i princip på grund av att jag fortfarande är smådepp. Dock är den helt perfekt nu när solen är framme (med tanke på att jag bränner mig väldigt lätt).


darkness,

Sitter i mörkret, lyssnar på Editors och försöker vara lite kreativ. Går inte så bra.


hiding,


hatt,


sickness,

Sitter och funderar på om jag kanske vill komma tillbaka till den här bloggen. Har varit på Tumblr ett tag nu men det känns lite opersonligt och okreativet (dock är det väldigt inspirerande på sitt sätt). Dock om jag skulle komma tillbaka hit skulle jag nog börja skriva lite mer, typ det som händer runtomkring mig, tankar och sånt i den stilen.

För övrigt är jag just nu sjuk och lagom insprirationslös, det enda jag har gjort idag är att jag suttit i min säng och funderat på var jag ska göra när jag kommer hem (har hamlängtan).

RSS 2.0