people ask the question: what's a rock n' rolla?


kingdom,


it survives,


sunny sundays,

Jag älskar när solen är framme en hel dag, man kan sätta sig utomhus med en bok och kaffe. Jag älskar när söndagar blir såhär fina (rykten säger att det kommer bli fint väder i veckan också).

xoxo


inspiration from derek hess,
derekhess


sounds of the universe,

Just nu lyssnar jag igenom Depeche Modes nya skiva (den är en liten besvikelse, men jag antar att jag är ett fan). Jag försöker plugga ihjäl mig till provet imorgon, men jag blir distraherad. Jag längtar efter helgen ju, imorgon kommer jag träffa sötnosar och lördag gäller klädbytardagen (ska ge bort en gräslig orange tröja och ett par gula jeans).

xoxo


flowers, working(out),

Det är jättegrått ute. Jag vill att det ska regna, så att jag med gott samvete kan sitta inomhus med kaffe/te och läsa min bok. Jag måste/borde egentligen ut och jogga/träna.


utanför mitt fönster,

Det snöade förut, jag trodde först att allt var en inbillning. Vädret har skiftat nu, solen är framme och har smält bort den sista isen som täckte poolen på baksidan (pappa fyller på poolen nu för övrigt). Utanför mitt fönster ser jag grannes flagga som har knutit sig för att dom aldrig tar ner den (men den dansar i vinden nu, det är fortfarande ganska fint på sitt sätt, även om den ser plågad ut), mörka moln närmar sig också. Jag har inget emot regn idag, jag gillar regn, och jag kommer ändå sitta inomhus idag. Nu på morgonen ska jag bädda ner mig i böcker, senare ska jag möta några girls för att dra hem till T.

Jag vet inte hur man organiserar ett skrivbord (jag använder en gammal CD-skiva som underlägg för varma föremål).

xoxo


love,

Det finns något som jag inte berättar så ofta, och det är att jag älskar där jag bor, jag älskar staden jag åker till varje morgon, jag älskar mitt hem, jag älskar min familj (jag räknar mina vänner som en typ av familj också). Det känns nu som att jag har förändrats, det känns som att jag var en helt annan människa ett år sedan, kanske det är sant. Jag tror att jag utvecklas, och jag tror till och med att jag utvecklas till det bättre. Det klyschiga "man lär sig av sina misstag" kanske stämmer.

efter en vecka har jag ett ökat beroende av kaffe, solsken och vitamin care,


clothes from acne,


always,

Jag har kaffe, och på muggen finns det en bild på min bror, han använder aldrig den koppen (han ser glad ut på bilden). Det brukar mestadels vara Jill som använder den koppen, jag älskar att fylla den koppen till brädden med kaffe.

Jag brukar aldrig sätta mig och lyssna på skivor, men hittade "music for the masses" på mitt skrivbord då jag påskstädade igår, jag slängde på den skivan.. och har inte slutat lyssna på den än, den hamnade på repeat. Jag är uttråkad men ändå inte, jag orkar inte göra något nu iallafall, jag har blivit sjuk, jag blir alltid sjuk på lov (då 'alltid' är ett överdrivet ord, med 'alltid' ljuger jag). Men jag drömmer mig bort lite extra då jag är sjuk, dagdrömmer.

xoxo

i drink to much coffee,
heat,

Vart tog värmen vägen?

Jag har varit i staden dom senaste dagarna. Jag hatar egentligen att gå med tom plånbok i favoritaffärerna, se favoritkläderna man bara drömmer om gå förbi, eller att man testar ett plagg som sitter perfekt. Men nu har jag verkligen bestämt mig, jag ska spara cash till Irland, och där är det punkt! (Men turen är på min sida! Jag har Lindsay, hon ska sy en jättefin klänning till mig... om jag nu lyckas komma på hur jag vill ha den).

xoxo

15 plus,

15 plusgrader är alltid lika härligt efter en kall lång vinter utan solsken (15 plus efter sommarn är en pest!). Slänger ifrån mig jackan nu, ska sitta ute i solsken och värme för att plugga (jag har typ jätte mycket att göra, suck). Jag ska bädda ner mig i böcker och solsken under lovet, vad ska ni göra?

Igår satt jag och Jill på verandan med ben&jerry's och för mycket kaffe, shins spelades för fullt på stereon. Men nu kommer inte det hända på ett tag för Jill drar till någon jävla skidort! Jill, kom hem!

xoxo

*ljudeffekt*
une maison,


RSS 2.0