sunday over and over again,

Jag har spenderat den här dagen med myskläder, kaffe och Jane Eyre. Har varit skönt och jag tror att jag aldrig bäddat in mig i en bok såpass som jag gjort med Jane Eyre. Nu är jag jätte trött, ska kolla på Gossip Girl och Supernatural sen mot kvällen, men innan ska jag fixa te och sen blir det nog bastu. Jag har fått en liten förkärlek till söndagar.

xoxo


random fina bilder från internet, minns inte källan,
weirdos,sunday,

Jag, eller vi, har nu nya framtidsplaner. Jag älskar framtidsplaner, dom är alltid så optimistiska.


Franz Ferdinand at Circus,

Jag hade bra sittplatser på Circus. Satt där när förbandet från Berlin spelade (vad hette dom!?). Senare la jag märke till att dom som satt där, på läktarna, var gråa tråkiga människor som inte planerade att resa sig upp och sjunga med. När alla lampor släcktes och Franz Ferdinand intog scenen rusade jag ner till plattformen för att sjunga med och dansa till första låten. Jag kisade upp mot läktaren där jag en gång satt, jag hade så himla rätt, alla satt ner och rörde sig inte alls ur fläcken! Vissa människor är verkligen tråkiga. Jag har märkt att jag är jättebra på att lura mig in i publikhav och hamna i mitten bakom väldigt korta människor. Där stod jag, sjöng med alla låtarna och skrek som en galning! (Skrek lite extra då dom körde 40ft!). Måste ju vara ärlig och säga att deras nya låtar inte alls är lika bra som deras gamla, samma gällde nu på konserten. Fast Ulysses var bra!

Nu har jag knappt någon röst och det piper i mina öron... men det var så värt det.
Kanske blir The Hives i veckan, beroende på hur impulsiv man känner sig. Plus ska jag försöka övertala pappa att köpa biljetter till AC/DC i sommar!

xoxo


pale skin and freckles,


i think i saw the sun today,

Lyssnar på underbaraste shins nu, orkar inte plugga mer. Jag är trött och sliten nu efter att jag märkt att Jill har en dold talang när det gäller löpning, haha. Fredag träffar jag Jill för att köpa tyger och god mat. Lördag blir det Franz Ferdinand på cirkus, puss.

(jag älskar mina nya skor!)optimist, fortfarande.

Jag har spenderat den här dagen till Modest Mouse och stan. Som omväxling har jag umgåtts med Lindsay idag, var typ hundra år sen och det har nog bara förekommit en gång tidigare! Så det var häftigt, haha. Det var mysigt att dra runt på stan med henne, vi pratade och kollade kläder (usch vad jag behöver nya kläder). Innan stan så fikade vi iallafall på espresso house på något random ställe i stan, där hittade vi mannen, haha! Alltså mannen som kunde våra beställningar på espresso house i odenplan, han är typ världens coolaste snubbe eller nått.

Resten av kvällen kommer spenderas med en stor jävla kopp te, louis XIV och pluggande men helst vill jag bara sitta och dagdrömma.

Till min trognaste läsare (du vet vem du är): FAN TA DIG SOM SÅLDE LEFT 4 DEAD, men jag gillar dig ändå!

xoxo


syntmagi,

Syntmagi från 2006, värt. Irland blir av i sommar, bokade biljetterna idag! Tror datumen som gäller är 29/6-6/7. La även märke till idag att supernatural startar igen (jag är rånörd, haha! har sett halva säsong 4 redan men kan se om det hundra gånger till). Händer alltid så magiska saker till Depeche Mode!

xoxo


cheap and cheerful,

Jag sitter och lyssnar på samma 10 låtar. Så nu är det bara jag och mina 10 mysiga indielåtar här. Jag är trött, slut och min kropp gör ont, men igår köpte jag en kavaj från monki. Jag spenderade gårdagen på stan med shopping och italiensk mat, jag och Jill planerade även en bit på vår kommande framtid (inga "OM" längre!). Det jag måste göra idag är städa och plugga, men det kommer inte gå så bra för vårt PS3 har återvänt från döden så jag kommer bänka mig framför Little Big Planet eller MGS4.

xoxo

elfte mars, jag har inget storartat att berätta,

Jag skulle kunna leva på min Depeche Mode nostalgi. Jag blir fånigt glad när jag lyssnar igenom konserten från 2006 (jag minns konserten som om den var igår!).

Det finns mycket jag borde göra nu, men tankarna ligger på klädkrisen (jag äger inga fina kläder längre! eller så ligger allt i smutsen). Just nu sitter jag och dagdrömmer om en underlig framtid med Christian som Robin och jag som Batman och Viktor ger mig naturkunskapslektioner om juice. Jag är helt körd i skallen men allt känns fortfarande optimistiskt. Irland har hamnat på is, men jag kan alltid komma på en storartad reservplan.

xoxo

"wrong",


metal, curly hair and irland,

Bakslag i plugget. Jag har förträngt alla kommande prov, jag känner mig vilsen gällande naturkunskap, verkligen inte min grej! Annars ligger tankarna nu på metallica konserten som är ikväll, permanenta håret och sommarens resa till irland. Jag permanentade håret för gud-vet-hur-längesen och det blev smått misslyckat, fast det blev typ fint efter ett år eller nått i den stilen. Jag vill verkligen ha stora fina lockar, nu när jag har lite längre hår skulle det vara skitläckert (sorg att Jills hår blivit kortare, apropå hår). I sommar ligger allt hopp på irland med Jill och hennes föräldrar, det kommer nog med säkerhet bli av vilket är töntigt kul (jag hoppar upp och ner av lycka).

Gårdagen var fin också, träffade Jill till kvällen och vi inskaffade salami, ostoliver och filmer (dock var filmerna hemska, haha). Men drömmen om den perfekta fredagen ligger ju i new york i en liten lägenhet med en mops (som INTE heter Oidipus).

Blir nog bilder från konserten imorrn!
xoxo

missing summer and listening to franz ferdinand,förlåt men jag är såld på polaroid bilder.

fredagen den sjätte mars,

Jag älskar fredagar.
Jag känner mig optimistisk idag, allt känns underbart, särskilt framtiden. Jag och Jill planerar storartade saker. Det enda som jag verkligen saknar nu är sommaren, men om vi har tur kommer den snart, hoppas på det bästa. Snart drar jag till Jill för att kirra till den här fredagen ännu mer.

xoxo


home,

Är det ok om jag redan nu saknar USA och miami beach?RSS 2.0