vad finns det att säga?

Ingenting. Idag har jag verkligen gjort ingenting. Jag har ätit bulla och kollat på tv, det har jag gjort. Jag kommer fortsätta att göra ingenting snart igen. Hmm, vad finns det för vettigt att säga, ingenting egentligen, kyskåpet har rådött, Frejas öga är fortfarande svullet och hon springer in i saker när man är ute och går med henne. Jag borde hitta något vettigt att göra till helgen, typ, eller vafan det gör jag nog. Nej, nu återgår jag till ingenting, det är inlägget känns fett onödigt, haha.

conquest,


the man who sailed around his soul,

Kortfattat. Halv ett träffade jag Sabina, vi drog till monki och espresso house. Det var svinkallt. Hade hänt en olycka på t-banan så, ja, vi fick gå. Sen drog vi tillbaka till slussen för att vänta på Love. Love segade sig. Vi drog hem till Love. Det var ännu kallare. Vi kollade på film, bra film, sjukt bra film. Vi åt. Jag låg på golvet ganska länge. Sabina låg på sängen. Love gnällde för att jag snodde hans täcke och Sabina snodde hans säng. Love blev bajsnödig så han slängde hem oss. Ännu kallare utomhus. Regn. Vind. Vattenpölar. Nu är jag hemma.

till mig själv,


winter rose,


det är ju det här jag gillar,


tomato in the rain,

Idag. Jo, jusste, åt lunch med familjen först, sen drog jag och Sanna in till nacka forum. Gick runt där några timmar, fikade, kollade kläder. Var ute på promenad för en stund sen så är ganska trött nu, ganska borta. Imorgon ska jag nog kolla in monki plus buttericks, mest för att fixa till min halloween klädsel, som för övrigt känns väldigt onödig, haha. Freja har också operat bort tumören hon hade på ögat idag, så det ser skitläskigt ut nu, och hon ligger mest och gnäller nu, hoppas hon blir bra snart.

Tomato in the rain har ingenting med saken att göra, det är bara en skitbra Kaiser Chiefs låt. Den gör mig sjukt glad, haha.


förvänta er inget stort, det gör iallafall inte jag,

Jag har inget storartat att berätta om den här dagen, den har väl varit mysig. Började dagen med soffa, bullar och dåliga TV serier. Hade planerat att hålla på så hela dagen, men Tove ringde (vilket jag är sjukt glad över). Vi drog iallafall in till nacka, kollade kläder, pratade, ja ni vet. Kanske blir nacka forum med henne imorgon igen, haha. Andra planer då. Torsdag ska jag och Sabina dra hem till Fader Bob (Love), sen fredag kanske det blir rave eller maskerad, kan verkligen inte bestämma mig. Just nu är jag mest bara illamående och trött, ska börja dra mig mot min varma säng snart. Jag älskar min säng (för övrigt är säng ett fint ord).

Jag tänkte på något mer men det försvann.

that's so 2003,

Minns ni 2003? Nej, inte jag heller.

Iallafall, 15november blir det kanske konsert! pusssss


fest?

Jag kan verkligen inte komma ifrån att jag är galet festsugen, särskilt när man ska klä ut sig! Typ rave då, fast mer klä ut sig. Ni fattar. Det skulle inte vara helt fel, särskilt när jag galet gärna vill klä ut mig till Batman (vet exakt vad jag ska ha på mig typ, plus vad jag ska köpa). Är ganska pepp tror jag, men sen blir det nog så att man är på den "festen" hela jävla natten, jag tror att jag verkligen inte pallar det, plus att det kostar pengar. Ångest. Jaja, får se om jag hinner bestämma mig i veckan. Annars tror jag att jag köper dom sakerna iallafall, kan ju alltid ta och skrämma lite barn under Halloween, haha.

(sakerna jag kollade på, typ, plus typ en mask från buttericks)


För övrigt har jag varit med Sabina idag, vi drog iofs bara och fikade men det var ju allmänt mysigt som vanligt. Är ju typ alltid mysigt med henne. Vi drog sen till SF-bokhandeln (eller vad det nu heter) och kollade på filmer, mest för att driva tiden lite. Där träffade Sabina några hon kände, jag kände typ bara igen en, eller känner honom lite ytligt typ. Sen dess har det faktiskt inte hänt så mycket. Typ ingenting. Undrar nog mest över vad jag kommer göra imorgon.

gone drifting,

Jag och mami håller på att baka bullar! Var nog hundra år sen vi gjorde det sist (jag är verkligen över hundra år, lovar). Sen när bullarna är klara ska jag kirra kaffe till (har även glömt bort lunchen helt, så kaffe plus bulle <3). Jag är jävligt glad idag, även om mitt liv kanske är ett misslyckande (nej det är det inte. Mitt liv äger! Saknas bara lite småsaker, och seriöst jag är bara lite över hundra). Just nu funderar jag mest på varför jag gör parenteser hela tiden, skit samma, nu återgår jag till mina bullar.

b is for brutus,

Just nu letar jag efter vettiga konserter. Bland annat kommer jag gå på metallica sen när dom kommer. Vill se Tiger Lou, Franz Ferdinand och 3 Doors Down också. Hoppas hoppas!

För övrigt har jag varit med Jörunn idag, vi trallade runt i staden, kollade kläder och fikade. Det var mysigt, och nog den bästa starten på lovet. Vill träffa andra i veckan också, kommer nog annars bara sitta hemma och sura. Får se om det finns någon som vill va med mig!

<3

a partial print,

Kellerman fick bara 3.

Halv drar jag iväg in till staden igen för att kolla kläder. Den här dagen har för övrigt varit sjukt ovärd, dålig dag. Men, jag hoppas att den kommer bli bättre, den lär ju bli bättre. Kommer fixa lite ny musik sen när jag kommer hem igen, det kommer jag bli glad av. Jag mår helt okey nu faktiskt, känner mig typ lättad, lugn. Jaja, nu ska jag fixa mig iordning.


lachapelle,


jag hatar matte,

Sitter och försöker plugga matte, men hittar alltid dåliga ursäkter för att slippa. Ska återgå till matten snart, kanske. Typ seg dag idag, längtar till lovet, som vanligt har jag varit borta i mina patetiska dagdrömmar. Har mega ångest inför matte provet imorgon, jag lär ju bli råseg efter, brukar jag ju bli efter prov. Har inte heller hittat någon att vara med imorgon, har typ inte orkat kolla med någon. Okey, jag återgår till skitmatten nu innan jag får panik, haha.

(lite underexponerade juice/matteboks bilder sitter ju aldrig fel)



huvudvärk och egofotning är ju min grej,

Funderar, planerar. Jag känner mig helt borta, jag har huvudvärk. Jag sitter nästan bara nu och fantiserar mig bort, det är min riktiga grej. Skit samma. Snart är det ju lov och då behöver jag inte tänka alls, jag behöver bara sova och må bra, har inte planerat något helt inför lovet, får se vad som händer. Jag lämnar nu det här onödiga inlägget för att dagdrömma lite mer.

mest för att jag vill köpa en mask,


modern way,

Okey, jag minns nästan ingenting av den här dagen. Iallafall, det jag kommer ihåg var historia provet och när vi fota på kyrkogården. Jag och Sabina är ganska dumma i huvet HAHAHA. Bilderna blev helt okey, får bara ångest över hur jag ser ut. Hmmm, jag är verkligen helt slut, jag vill ha lov. Har bestämt mig för att fika, shoppa och kolla film hela jävla lovet, det lär ju va najs. Jag orkar inte med matten så dissar den tills imorgon då jag kan panikplugga nästan hela dagen. Den här dagen har jag varit sjukt borta i mina dagdrömmar, jag är patetisk.

(Jag ser patetisk ut på bild, HAHA, men Sabina är fin som vanligt, pusssssss)


jag, en märklig människa,

Jag hatar historia. Ska skriva in skiten på datan sen orkar jag inte med den längre. Kommer nog bli så iallafall att jag panikpluggar mig till söms, skit. För övrigt är jag glad och överpigg, jag behöver träna för känner mig fetare än vanligt, je suis en valross! Iallafall ska återgå till äckelpäckel historian.


vill bort, som vanligt,

Ja, ibland hatar jag mig själv och skäms för den jag är. Det här är ett sådant tillfälle. Egentligen vem bryr sig? Ingen antagligen. Hatar att det känns som att jag inte har någon att prata med, antar att jag får skylla mig själv. Iallafall, fan heller att jag ska sitta här och deppa, det orkar jag verkligen inte. Det passerar nog snart. Jag mår illa, jag mår väl bra i vanliga fall, har bara fallit ner i en svacka. Förfan skärp dig, jag är glad.

yours truly, angry mob,

Jag älskar att sitta och bli nostalgisk. Hoppas KC kommer ut på en ny turne med deras nya skiva som släpps idag. Hoppas, hoppas, hoppas! Iallafall, bra dag idag! Alla känns glada och jag har hunnit plugga ganska mycket historia som jag för övrigt suttit och panikat över. Vill nog elda upp historia boken, grr. Vad mer? Ingenting egentligen.

egentligen,

Egentligen tror jag att jag verkligen inte orkar med den här veckan. Jag känner mig helt slut, jag känner att jag inte orkar träffa folk nu. Egentligen vill jag bara sitta hemma och dryga. En vecka till, sen är det lov. Man kanske borde säga hejdå till allmänheten då? Jag tror att jag går och lägger mig nu innan mina tankar drar iväg alltför mycket.


(glömde fixa inställningarna på kameran, men antar att jag ändå inte är bättre än såhär, haha)


naive,

Idag har jag bara varit fet och tråkig. Jag borde träna.


whiskey in the jar,

Bara för att det var längesen. Gamla goda tider.


dellan,

Har nyss varit på dellan med söta tjejerna. Det var så jävla kul att träffa dom igen, plus att jag råälskar dellan, men vem gör inte det? Iallafall, nu sitter jag här och lyssnar på White Stripes, det känns ganska värt. Allt känns ganska värt. Får se vad som händer imorgon då. För övrigt har jag fått sjuka shopping suget så sitter och dreglar över massa kläder från urban, monki och weekday, STUDIEBIDRAG TACK!

(bilden blev fail, håller min hand konstigt plus att mitt öga blev en svart klump, haha.. men min skjorta är fin.)


steady, as she goes,

Uttjatad, men fortfarande så bra.


i'm finding it harder to be a gentlemen,

Idag var planen att gå på spelning, men ärligt talat kände jag inte för det. Jag brukar vilja göra saker, i vanliga fall. Jag antar att jag var för trött och osocial för det. Istället har jag nu suttit hemma och myst i min ensamhet, och det har varit jävligt skönt. Dock tror jag att det ändå hade varit roligare att vara med vänner. Skit samma, imorgon kommer jag ju fika med söt söta människor.


jag vill ha studiebidrag!


je ne sais pas,

Ensam. Av någon anledning känns det gråa vädret helt rätt, löven regnar ner och jag är ensam. Jag borde sätta mig och läsa den där boken nu, gör nog det snart. För att orka med kommer jag snart fixa ihop en stor jävla latte och sen i min väska har jag mitt lilla godisförråd. Jag klarar mig nog. Jag tror att jag verkligen gillar den här ensamheten nu, allt är så tyst, jag har ingen press på mig. Jag är även glad, tror att det har ganska mycket med att jag tänker på... haha. Iallafall, nu ska jag fixa mys.


rêvasse,

Jag hatar att komma tillbaka till verkligheten efter en hel dag med dagdrömmar.


foto a,

Kvalitén är förstörd och så, man ser antagligen inte att det är jag , Sabina och Lindsay heller. Men i alla fall, det var en kul grej.


get behind me satan,

Videon är ful men låten är bra.

buh,

Okey, antar att den här dagen har varit bra. Dock hade jag världens mega depp imorse och trodde att jag skulle bryta ihop totalt. Men tror att mitt svull plus allt trevligt sällskap fick mig på andra tankar. För övrigt har jag sträckt ryggen vilket är mega bajs. Ähhh, jag vill även se filmer! Jag orkar inte med någonting nu, hmmm, jag vill fortfarande bort. Okey, jag börjar spåra ur och skriver bara en massa skit nu så här är en bild på Yoru!


we got to leave,


shine for me,


tankar,

Jag är nog smått psykiskt störd ibland. Men det kan jag nog ta, men kan alla andra ta det? Jag orkar egentligen inte att elta i det här. Jag börjar tänka så mycket nu när jag inte har något annat att göra. Jag vill inte deppa, och det tänker jag inte göra idag heller (har läst för mycket psykologi nu för att göra det). Jag tror att jag behöver gå ut en stund, jag känner mig instängd och ensam. Fan, jag tänker inte börja deppa igen, jag behöver verkligen komma bort en stund, från allt.. från alla. Längtar till februari.


dagens lärdom,

Försök inte att spola ner ägg i slasken, det är svårt. Kasta dom på någon som förtjänar det istället.


it's not the fall that hurts,


omkoppling sker,

Jag hatar att veckorna bara rusar förbi. Jag hinner knappt tänka, reflektera. Kanske är det bra, med tanke på att jag deppar alltför mycket när jag börjar tänka. Iallfall, jag känner mig glad nu iallafall, om man bortser från min panik, ryggvärken och axelvärken. Jag överväger att ignorera omvärlden i helgen för att jag är trött på alla och allt, kanske inte det bästa nu när jag känner att depprycken kommer allt närmare. Får nog kolla om nån vill vara med mig.

game over,


people,

Jag vet inte vad jag tycker om den här dagen, till och från har den varit bra. Har iofs varit jätte lätt retlig idag och störde mig på ganska mycket. Men hade några vettiga samtal med folk, till och med några fina skratt.

Jag gillar för övrigt kulturhuset skarpt.


(idag var Rin/Lindsay väldigt fotogenisk och alla bilderna på henne blev übersöta, var även tvungen att egofota, haha)



 

komplimentfärger,

Noll ideer som sagt. Det här är en av de få bilderna som blev okey:


tillägnad christian,

Okey, Christian vill ha ett långt jävla inlägg så det ska jag ge honom. Idag vaknade jag 06:10 som vanligt. Jag har blivit jäkligt trött nu för tiden på morgorna vilket suger. Eller iofs är jag alltid det, man kan säga att jag är värsta zombin. Jag var hungrig i morse också, vilket jag ALDRIG varit förut. Skolan började med en film på engelskan! Det var en bra film med Kevin Spacey, tror att den hette the Usual Suspect. Den var asbra, men det är ju det man förväntar sig när Kevin Spacey är med. Engelskan gick förbi ganska snabbt. Sen var det dags för lunch, pasta. Helt okey antar jag. Vi satt nog och dryga en stund vid elementen sen för vi höll på att frysa ihjäl. Hoppas att det börjar snöa snart, eller inte imorrn för då ska vi höstfota tror jag! Efter vårt desperata försök att hålla oss varma så hade vi matte. Tråkigt, men pluggar på och hoppas på det bästa. Det värsta på matten dock var att jag fick reda på att Emy ska sluta, vilket är skitsorgligt. Men bara hon mår bättre i nya skolan så är jag glad. Hmmm, vad gjorde jag sen? Jag tror att vi drog till Mineur för att ta en snabbfika, latte och kladdkaka. Dom hade fått 300 rosor, så för att bli av med några (och eftersom att vi är stammisar) så fick vi ta några. Jag tog två som jag sedan förstörde med älskar/älskar inte. Jag blev oälskad. Efter underbara Mineur skulle vi till ett museum för det ville Gunvore. Så dit drog vi. För övrigt var det fint väder också! Utställningen var iaf.. faktiskt snygg och ball. Lura ögat, det är vårt nästa bild projekt. Har noll ideer. Som vanligt. Jag skyndade mig iallafall hem sen för att spela! Jag är rånörd när det gäller Metal Gear Solid 4, för det spelet är så jävla bra, värt. Låg på Crying Wolf bossen, som jag klarade lätt! Så nu ligger jag på Vamp bossen, JAG HATAR HONOM. Men på torsdag (då jag ska spela igen) ska jag äga sönder, HAHA. Iallafall, nog med nördigheter, snart ska jag dra och träna tror jag. Jag är också för övrigt ensam hemma vilket är jävligt skönt. Hmmm, något mer? Jag är glad, men känner mig fet. Jag vill fortfarande bort från allt en stund. Jag känner för att ha djupa samtal med någon och hmmmm, ja det var nog allt.

NÖJD NU CHRISTIAN!?

hej jag är nörd,

Mest för att spelet i sig är ett av de bästa spelen jag spelat. Sjukt snyggt gjord.


måndag,

Det här är grejen: Jag vet inte om jag är glad eller ledsen. Det går fram och tillbaka vilket är jävligt irreterande. För övrigt har det varit en helt okey dag, ska nog ta och spela lite MGS4 nu för jag är rånörd.

MGS4,

Idag tänker jag bara vara hemma och spela Metal Gear Solid 4. Så är det, för övrigt är jag även trött och glad. Vädret är också underbart, jag hjärta regn för fan!

(vet fortfarande inte varför, men tog en egobild precis när jag vaknat, haha)

mest för att hela världen har en förkärlek till Agyness Deyn,


komplimentfärger,

Jag försöker men inspirationen finns inte kvar. Veckans bilduppgift var komplimentfärger. Jag har en grön blid, och det räcker inte. Jag kommer verkligen inte på någonting alls att ta kort på. Promenaden hem idag hjälpte inge vidare heller. Det här är svårt.

(Allt jag hittar att ta kort på är tråkiga träd, jag vill ha något intressant, något kul, något fint)

sanna,


lördag,

Fin dag igår. Blir nog en fin dag idag också. Solen är framme idag och jag ska snart dra ner till gustavsberg för fika med nåra. Tar nog med mig kameran då. Apropå kameran, jag tror att den hatade mig igår med tanke på att ALLA bilderna blev mörka och suddiga. Iofs failar jag brutalt på att ta bilder på spelningar/konserter.

Ikväll har jag bestämt mig för att stanna hemma, har velat se ordinary decent criminal hela veckan så kan passa på att ta en myskväll med den idag. För övrigt känns allt så jävla bra igen.


(En bild från igår, som sagt suddig och mörk, men tror iaf att det här var en av de bättre bildern. För övrigt är det Henrik)

delirium 3,

Innan jag glömmer, eller drömmer bort detaljerna som jag vill skriva ner.

Delirium 3 är värda. Dagens spelning med dom var helt underbar. Henriks röst slår aldrig fel och jag antar att jag har en störd förkärlek till den. Jag tror inte jag kan hitta några fel med dom idag, Henrik ger publiken stora leenden och Albin och Erik hänger med, såg inte mycket av trummisen Aaron men han verkade ha många som gillade honom. Okey, fan ta publiken. Särskilt dom som satt, längst fram. Vem kan undgå att dansa med den underbara stämningen och de klockrena låtarna?


dåligt kreativ,

Jag känner för att vara kreativ, men inspirationen är helt borta. Så ja, lägger upp två okreativa bilder, ofixade.


kaffe å kaka på en torsdag,

Jag är glad. Allt känns så himla bra igen. Jag tror att det har ganska mycket med att jag fick prata av mig igår. Hur som helst, det var en ganska okey dag i skolan, hade ju bara form så fick pyssla ihop saker. Jag gör visst en robot om ni undrar. Jag längtar tills imorgon också! Det kommer nog bli skitkul.

Det är nog det vettigaste jag har att komma med nu, ska fixa kaffe nu till min choklad. Puss!

regn,

Jag älskar regn. Det är fint. Iallafall, mega seg dag. Fikade, fotade, var trött. Sen skrämde Jill mig på väg hem. Hon trallade med hem till mig, vi drack kaffe och luffade framför teven å datan typ. Herregud vad jag vill ha katter.

Just nu sitter jag (glad) och lyssnar på "indie", fixar skolarbeten och planerar fredagen, LÄNGTAR!

(tog bilden på bussen idag, det var ju så fint väder!)

RSS 2.0