80,

Jag räknade med den här ensamheten, hela helgen.. ensam. Det har varit ganska skönt ändå med tanke på att jag suttit och stört mig på mänskligheten ett bra tag. Dagarna fortsätter bara att försvinna, jag måste hamna i nuet då och då.

81, I miss the snow,


82,


83,

Hoppas, drömmer... Dagdrömmer. Vill till min favorit dagdröm, den dagdröm jag verkligen tror kommer bli verklighet. Det är just nu bara en fånig fantasi, men min fåniga fantasi kommer bli sann och det driver mig, gör mig glad. Jag älskar framtidsplaner, dock missar man nuet då och då.. men det kan jag leva med, särskilt idag.


84 dagar,


serie9,

Idétorka till serie9. Jag får ta den här, gargh vad jag vill ha mer tid och inspiration.

85, meningslöst, inspirationslöst,

Jag är sur och jag har huvudvärk.

Funderar på vad jag ska fota till serie9. Jag är jättestressad över den för den ska vara klar imorgon, jag är så jävla inspirationslös. Ska nog fixa ihop 9 bilder i den här stilen tror jag:

86 days and I have a new jacket!


imorgon blir det nog ny jacka!

jacka, jacka, jacka!

87,

Jag hade planerat att bara sitta hemma och såsa med Kollektivt självmord och en stor jävla kopp te. Istället drog jag in till staden med Tove, jag hatar att jag inte träffar henne lika mycket längre, och jag hatar att jag är galet fattig, STUDIEBIDRAG TACK! Vet iallafall vad jag ska köpa nu när studiebidraget rullar in.

88,

Finnarnas mäktigaste fiende är svårmodet, dysterheten, den bottenlösa apatin. Tungsinnet hänger ständigt över det arma folket och har under århundradenas lopp lagt alla finnar under sig så att folksjälen har blivit melakolisk och allvarstyngd. Bedrövelsens grepp är så stadigt att många finnar ser döden som den enda räddningen. Svartsynen är en besvärligare fiende än ryssen. Men finnarna är ett folk av kämpar. Man ger sig inte. Om och om igen reser man sig upp mot tyrannen. Midsommaren, den stora ljus- och glädjefesten, är för finnarna som ett slag, där alla hjälps åt för att med våld försöka nedkämpa det frätande tungsinnet. På midsommaraftonen mobiliserar hela folket, inte bara alla män i stridsdugligt skick, utan även kvinnorna, barnen och de gamla ilar till eldlinjerna. Längs stränderna i tusen sjöars Finland tänds enorma hedniska midsommarbrasor som ska fördriva svårmodet. Man hissar blåvit stridsflagg och fem miljoner finska kämpar laddar upp med feta korvar och grillat revbensspjäll. Man stjälper i sig styrketårarnas mångfald utan att blinka och sedan tågar trupperna ut till dragspelsmusik för att slåss mot depressionen, vars makt man kväser i oavbruten kamp natten igenom. I närstridens hetta finner könen varandra och kvinnorna försätts i välsignat tillstånd. Män i stormbåtar drunknar när de ska ta sig över sjöar och havsvikar. Folk stupar i tiotusental i albuskage och nässelsnår. Det ges prov på månghanda hjältedåd och mycket offervilja och tapperhet. Glädjen och lyckan kammar hem segern, tungsinnet drivs på flykten, åtminstone en natt per år njuter folket sin frihet sedan det med våld nedkämpat den mörke tyrannen.

Ur Kollektivt självmord.

89, Gud? Satan? Jag tror inte på er,

Jag vräker i mig kaffe i hopp om att jag kanske vaknar till, bara för en sekund. Det skulle duga för min del. Om det inte funkar kan man ju alltid sälja sin själ till satan. Jag är seg och borta, jag hatar mänskligheten (för tillfället) och önskar att jag var någonstans, i värmen, borta, långt borta. Min nedräkning fortsätter och jag kommer inte vara nöjd förren jag når noll. Fest och umgänge är vad jag egentligen behöver, tror jag, men eftersom att jag stör mig på alla just nu så dissar jag det. Jag hoppas att satan kan lösa våra problem (förlåt Gud).

90,

Ovärt att jag ska sitta och panikplugga hela natten nu. Har prov imorgon som jag helt har glömt bort, ångest. Jag hatar att jag gör såhär, panikpluggar i sista sekund. Ovärt, ovärt, ovärt. Jag vill ju bara vara hemma och sova. Jag känner mig galet skabbig nu och jag har verkligen ingen lust att dra in till skolan på lördag. Gargh.

mest för att jag gillar hissar,


91 days and the march of the pigs,

Jag antar att ja börjat lyssna på Nine Inch Nails igen.

Idag blev historian inställd så hej 5 timmars håltimme! Det blir ju lite väl drygt på håltimmar, det blev till slut så att Jörunn sprang runt som en liten galning efter pantburkar, för hon ville köpa en gris, haha, det var ganska värt! Minns inte vad vi annars gjorde under håltimmen, skit samma. Fotolektionen blev också dryg för kunde i princip inte göra ett skit. Nu är jag bara trött, mest efter vad som hände under gårdagen, och herregud vad jag vill ha helg.


be like the squirrel, girl,


92, random ego,93,

Well I'm finding it harder
to be a gentleman every day
all the manners that I've been taught
have slowly died away
but if I held the door open for you
It wouldnt make your day

94 dagar,

Fotomässan idag. Det var trevligt att stå och kolla på manliga modeller med Sabina, haha. Nej men fotomässan var som väntat kul. Kollade på kameror, var med i tävlingar, kollade utställningarna. Min inspiration är på topp! Nu blir det panikplugga psykologi, för imorgon är det prov, vilket jag är galet opepp på.

För övrigt känns Stereophonics helt rätt igen.


95 dagar, cashflow, skitstad, ögongodis och fulla gubbar,


melker,


är det 96 dagar kvar? och jag har ritat en banan!


97 dagar och jag ritar fortfarande flygande bävrar,


98 days and blowjobs for free,

Känns som att mitt huvud kommer explodera. Jag har ingen ork kvar, vill sova. Håller för övrigt på att samla ihop pengar till en tröja, behöver 350 kronor, jag har 43. Sakta men säkert går det framåt. Idag har det inte alls hänt mycket, kommer inte ihåg riktigt vad som hänt. Vi hade kul på håltimmen och foto lektionen var seg, jag lallade runt på internet, Sabina somnade typ i Charlies skrev och Lindsay satt typ inne på YouTube. Ska fundera lite på fotouppgiften nu, det känns vettigt. Vet nog vad jag vill göra, men frågan är då hur jag ska göra det, och kan jag göra det.


lindsay,


I met mr paperbag_boi_90 today,


everything counts,

Let's wish for 99 quick days.99 days, or maybe 666?

Supernatural.

Idag har jag lärt mig att BK är typ det sämsta stället att hänga på. Iallafall, just nu är jag hungrig, blöt, trött. Jag önskar att jag hade något att äta, helst en baguette med en vaniljlatte. Jag önskar att jag var i Paris och att jag kunde spana ut genom ett fönster och se eiffeltornet. Jag önskar att jag hade pengar. I desperation skulle jag kunna sälja min själ till satan.


100 days left, 100 days too many,

Maybe I'm just a freak on a leash. Vad händer? Jag bevöver sova något oerhört. Jag vill köpa kläder. Jag vill ha pengar. Mina tankar är på villovägar, jag vill somna. Jag längtar till helgen, jag längtar till julen, jag längtar till paradiset.

Jag hatar egentligen speglar, men jag kan inte undgå att se in i dom.


101 dagar,

Korn. Supernatural. Bad. Träningsvärk. 350 kronor.


102 dagar och JAG HATAR ATT VARA FATTIG.


103 dagar och jag tänker inte göra något annat,


104 dagar,

Det händer typ ingenting och imorgon är det fredag. Idag har det inte hänt mycket alls, jag och Sabina kom försent i morse för vi ville testa bussen (ta inte bussen). Minns inte så mycket av dagen faktiskt, vi sprang runt ganska länge med papperspåsen bara (för övrigt har Lindsay tagit över papperspåsen för vi ville elda upp den).
Snart ska jag se supernatural och dricka juice.


105 days and i dance with insane people,

Papperspåse. Jag vet inte riktigt hur det hände, men efter att läraren förklarat fotouppgiften kunde jag bara tänka på papperspåse. Papperspåse blev min uppgift. Sabina tog Alla gillar brudar, Lindsay tog Le som en fotomodell. Jag började springa runt för att hitta en papperspåse, Sabina och Lindsay svansade efter. Jag fick tag på en IKEA kasse, dock för stor. Jag attackerade papperspåsen med sax, häftapparat och tejp. Jag skapade ett mästerverk, haha! Eftersom jag fick för mig att jag skulle tillägna papperspåse bilden till Bob Hund så kändes det helt rätt att ha en manlig modell, Charlie blev offret där. Han blev offer för Sabinas Alla gillar brudar också. Iallafall, det slutade typ med att jag fotade Charlie med min papperspåse på sitt huvud och han saknade även en sko, bilden blev störtskön! (Dock är bilden på lärarens dator så har inte tillgång till den just nu). Sabina fick tag på några "män" som dyrkade mig och Lindsay. Sabina och jag ställde sen upp på Le som en fotomodell, Sabina ser ut som en asiat på bilden och jag.. ja, jag syns knappt.

(var tvungen att visa mitt mästerverk ju)


fortfarande 106 dagar kvar, suck,


106 dagar och imorgon blir det omväxling,

Imorgon måste vi cyberbarn ta oss till Vanadisvägen. Jag har ingen aning om hur man hittar dit typ, så är lite smått panikslagen. Men det kommer gå bra, har sett fram emot flytten lite faktiskt. Iallafall, nu sitter jag och panikpluggar, jag hatar Njals saga. Jag har världens sjukaste träningsvärk, så nu har jag lärt mig att man inte ska ta sina gamla vikter efter ett halvårs vila. För övrigt ser inte Frejas öga ut som ett svullet monster, eller okey, ser fortfarande ut som ett svullet monster.. fast inte lika svullet.. eller nått. IALLAFALL, jag återgår till Njals saga nu innan jag får ännu mer pluggpanik. Egentligen vill jag bara sitta och dagdrömma, men det finns ingen tid för det nu.


107 dagar och kylskåpsgubben är här,

Fortsätter räkna dagarna. Kylskåpsgubben är här nu, han försöker laga vårt kylskåp, heja! Vi har haft alla kylskåpssaker ute på verandan sen kylskåpet dog. Iallafall, jag har typ bara lullat runt idag, försökte plugga men gav upp, dammsög, städade mitt rum. Ja typ det. Jag har egentligen skittråkigt nu, jag vågar inte riktigt gå upp till övervåningen nu för kylskåpsgubben skrämmer mig lite. Tror jag ska göra TV:n sällskap nu med tanke på att den är min bästa vän.


108 dagar och TV:n är min bästa vän,


109 dagar och kylskåpet har dött,


100,

Kaiser Chiefs - Good Days Bad Days (Fan Edition)

va?

Vaknade för 10 min sen, hahah, har ingen aning om varför jag hamnade framför datan. Jag borde duscha. Vad händer idag då? Typ ingenting, jag vill verkligen göra något, men med vem? Eller ska visst vara med Jill ikväll.


RSS 2.0